» Hier wat voorbeelden van mijn werk;

Foto's

Ik laat hier wat voorbeelden zien van locaties waar ik werkzaamheden heb verricht. Vloeren voor binnen- en buitenshuis, wandwerk voor badkamer en toilet, trappen en muurafdekkers, gevelwerk en glasmozaiek etc. etc. Er staat onderschrift bij de foto's over de bijzonderheden.

 

Nieuwbouw villa:

Nieuwbouw villa

Betegelen van de buitenterrassen met Basalt tegels 60x60 gebrand oppervlak (antislip). Het bekleden van de voorstoep. Trap van Basalt, gebrand oppervlak 3cm dik (maatwerk middels mallen). Bekleden van de tuin muur en plantenbakken met breukruwe steen. Gevelplinten, en muurafdekkers van Belgisch hardsteen (plaatwerk). Het reinigen van de buitenterrassen met een borstelmachine.

Nieuwbouw villa:

Nieuwbouw

Betegelen van de (wijn)kelder, bioscoopruimte met tegels 80x80 bruin graniet. Betegelen van de garage, technische ruimte onder het zwembad, verschillende bergruimte's met een grijskleurige keramische tegel. Betegelen beganegrond; in de keuken, fitnes, sauna en bij het zwembad met een mooie antieke steen 60x90x2. Het bekleden van 5 trappen, waarvan 3 met bruin graniet. Betegelen van de hal 80x80 bruin graniet. Betegelen van 5 badkamers met mozaïek, plaatwerk marmer (Emprador), Belgisch hardsteen, plaatwerk kunststeen (Silestone). Betegelen wasruimte 80x80 bruin graniet. Betegelen van de sauna met breukruwe steen. Buitenterrassen verschillende breedtes en vrije lengten Belgisch hardsteen 3 cm dik. Gevelplinten, borstwering, plinten.

Nieuwbouw villa:

Nieuwbouw villa

Betegelen van de gehele beganegrond met marmertegels 60x60x2 (Crema Marfil). Betegelen van de wanden van het toilet met Crema Marfil. Garage betegelen met keramische tegels 30x30. + plinten en plaatsen van een Schluter overgangsstrip. Betegelen badkamers. Plaatsen van dorpels en plinten. Betegelen van het buitenterras in de drainage mortel in combinatie met de Schluterdrainage mat. Plaatsen van de stootborden op aluminiumstrips. Het bekleden van de openhaard met breukruwe natuursteen strips.

Nieuwbouw villa:

Nieuwbouw villa

Betegelen beganegrond en 1e etage met granieten banen 55 x vrije lengte, inclusief het balkon. Tevens is alles van natuurstenen plinten voorzien. Bekleden van de trappen met graniet. Betegelen van 3 badkamers, waarvan een met plaatwerk (open boek) gecombineerd met glasmozaiek . Twee badkamers met keramiek in combinatie met glasmozaiek. De gehele kelder te weten de sauna, fitnes, ontspannings ruimte, technische ruimte en de garage. In de woonkamer hebben we de haardpartij bekleed met graniet, de keuken is voorzien van een schitterend granieten aanrechtblad. Buitenterrassen zijn betegeld met Basalt (gebrand), evenals alle zes de trappen, waarvan de stootborden bekleed zijn met gezoete Basalt. De plantenbakken en zijkanten van de trappen en de niveauverschillen van de terrassen zijn bekleed met breukruwe natuursteen. Alle muren zijn voorzien van muurafdekkers, en het buitenzwembad is mooi afgewerkt met een zwembadrand van gezoete Basalt. De voordeur is bekleed met grote keramische platen.

Renovatie kantoren complexen:

Renovatie kantoren complex

Binnen hebben we alle liftgalerijen betegeld alsmede de wanden. Alle trappen hebben we voorzien van natuursteen (graniet). De vloeren zijn voorzien van een witte kunststeen 60x60, tevens hebben we allemaal nieuwe dorpels geplaatst. Aan de buitenzijden van de gebouwen hebben we de wanden, gevels voorzien met natuursteen, deels met lijm of ankers..

Nieuwbouw villa:

Nieuwbouw villa

Binnenvloeren zijn voorzien van beige natuursteen tegels 100x100, evenals de toiletwanden. De bijkeuken en de berging en de buitenterrassen zijn voorzien van zwartgraniet 80x80 met een leatherfinisch afwerking. Het huis is voorzien van gevelplinten. De tuin muren zijn met afdekkers afgewerkt van Belgisch hardsteen. De keuken en de bar in de bioscoopruimte zijn voorzien van werkbladen (Silestone). De wijnkelder is ook voorzien van natuursteen.

Hier nog wat voorbeelden van mijn gerealiseerde klussen

Diversen

Een openhaard bekleed met breukruwe natuursteen. Leuke speelse strokenvloer met verschillende soorten natuursteen en kunststeen in meerdere breedte maten. Mooie witte plaatwerk vloer met leuke speelse accenten middels smalle stroken die in elkaar overlopen. Deze vloer is tevens voorzien van lambrisering.

Voor meer foto's klick HIER

» voorbeeld Tegelvloeren (natuursteen)

Graniet

Graniet

Harde steen

Marmer

Marmer

Mooi maar kwetsbaar

Kwartsiet

Kwartsiet

Mooie tekening

Leisteen

Leisteen

Hard en mooi

Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen

Drukke harde steen

Basalt

Basalt

Alle maten

Keramiek

Keramiek

Meer kleuren, kwetsbaar

Tuinterras

Tuinterras/zwembad

Randen, antislip tegels.

» Reclame Maken ?

BezoekersReklame Maken